Saturday, 10 March 2012

Week 7

Tirsdag var athletics day. Det er en som en stor idrettsdag, og hele skolen deltar. Jeg fikk ikke løpt for huset mitt, siden alle langdistansene alt var fyllt opp, og kortdistanse... Vel, ikke mot disse her. De er RASKE, virkelig! Åja, vi har forskjellige hus vi er delt inn i når det gjelder idrettstevner. Oppdelingen er helt random, men det er litt som i Harry Potter for det, med hus ogsånn. Fancy.

På onsdag er vi ferdig på skolen klokken 1. Så da dro vi opp til fjellet like bak skolen. Det var dritskummelt å måtte sikre seg selv på vei opp, som basically vil si at om man faller ned så faller man et ganske langt stykke før tauet du har sikret deg med har en krok den henger fast i. Men veldig gøy altså!

I går feiret vi ei tysk jente, Leonie, sin bursdag. Ned i byen og spsie middag, kjempekoselig! Og det kan vel heller ikke nektes for at det er fint med en avveksling fra kantinemat. Ehe.

Vel joda. Dette ble et kjedelig "hva har skjedd"-innlegg. Når (mer) interessante ting skjer skal jeg blogge om det også, altså!

 Alma (min roomie som skal løpe 3000 meter og er skeptisk), Leonie (tysk), Lærke (dansk), Lisa (nederlandsk), Agathe (fransk), Andrea (dansk)
Idrettsdagen
 Idrettsdag, 3000m for gutter
Leonie's bursdagsfeiring. 
Alma, Leoni, Andrea, Lisa, Lærke

-Anne Louise

No comments:

Post a Comment